A Pannon Egyetem tárt karokkal várja a női jégkorongozókat!

Hová jelentkezhet egy fiatal nő, ha profi szinten szeretne jégkorongozni, és a legjobb egyetemen szeretne tanulni, de nem szeretné, ha egymás rovására menne a kettő? Természetesen Veszprémbe!

A Veszprémi Jégsport Egyesület a megyeszékhelyen elismert gimnáziumokkal, szakmai képzéseket biztosító technikumokkal és természetesen a Pannon Egyetemmel is együttműködik.

Az Egyesület és az Egyetem egyaránt kiemelten fontosnak tartja, hogy a jégkorongozó lányoknak megfelelő jövőképet tudjanak biztosítani a sportágukban, ezért is törekszenek a minél szélesebb bázis, és a minél magasabb színvonalú képzés kialakítására, biztosítására. Az Egyesület célja, hogy a lányok a tudásuknak megfelelő bajnokságban tudjanak versenyezni és egy motiváló közegben edzeni, amely kifejezetten a női játékosok fejlesztését szolgálja. Válogatott szintű játékosokat szeretnének nevelni, hogy minél magasabb színvonalú bajnokságban szerepelhessenek, akár nemzetközi szinten is.

A Pannon Egyetem (PE) fontosnak tartja, hogy az intézmény a legkiválóbb utánpótlás sportolók számára biztos helyet nyújtson, illetve a klubok sportolói számára személyre szabott, az aktív sportolással összeegyeztethető, valamint a későbbi karrier megalapozásához nélkülözhetetlen képzési programokat is garantálja.