Három nap, ami csak érted van! - Educatio 2022

A Pannon Egyetem idén is részt vesz az ország legnagyobb felsőoktatási börzéjén, a 22. Educatio Nemzetközi Szakkiállításon január 13-15. között!

2022-ben a rendezvény visszatér a Hungexpo területére, azonban ezúttal  hibrid formában kerül megrendezésre (online és offline). A rendezvény 10 és 17 óra között látogatható, valamint online formában is elérhetőek lesznek a felsőoktatási intézmények standjai az Educatio honlapján (https://www.educatioexpo.hu/). Idén egyedi standunkon közösen jelenünk meg Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosával (https://veszprembalaton2023.hu/) az A pavilonban a Hungexpo területén.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel. A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

A fiatalok mindent megtudhatnak az egyetemek képzési palettáiról, az ösztöndíj lehetőségekről, a kollégiumi férőhelyekről, a diákhitelről - egyszóval mindenről, ami a felsőfokú tanulmányaikhoz elengedhetetlenül szükséges.

Ha valaki nem tud részt venni az EDUCATIO Kiállításon, ne csüggedjen, a Pannon Egyetem 2022. január 19-én, szerdán 18 órától újabb Online Nyílt Napot tart, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.