Fedezd fel a Pannon Egyetem előnyeit a felvételi sorrendmódosítás során!

Július 12-ig még van lehetőséged módosítani a felvételi jelentkezésed sorrendjén. És hogy miért érdemes előrébb sorolni a Pannon Egyetemet?

Az egyetemi felvételi folyamat izgalmas időszakában vagyunk, amikor fontos döntéseket kell hoznunk. Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy a megfelelő egyetemet jelölted-e az első helyen, akkor hadd ajánljuk a figyelmedbe a Pannon Egyetem előnyeit:

A Balaton régió egyeteme
A Pannon Egyetemen egyedülálló környezetben és közösségben töltheted az egyetemi éveket. Elképzelted már, hogy a Bakony és a Balaton ölelésében, egy évezredes történelmű városban folytasd tanulmányaidat? Itt lehetőséged nyílik a kiváló oktatás mellett aktív kikapcsolódásra és nyüzsgő közösségi élet vár. A Balaton régió lenyűgöző természeti környezete inspiráló és motiváló lesz számodra.

Költségbarát megoldás
A budapesti vagy akár más európai egyetemekhez képest a Pannon Egyetemen kedvezőbbek a diplomaszerzéssel járó költségek. A lakhatás és a közlekedés terén jelentős megtakarítást érhetsz el, ami hosszú távon is fontos lehet számodra és a családod számára. A Pannon Egyetem kiváló oktatást nyújt jóval megfizethetőbb árak mellett.

Kiváló oktatói gárda
A Pannon Egyetem oktatói minden évben a kiválósági rangsorok élbolyában szerepelnek. Ez azt jelenti, hogy az egyetemünk képzései nemzetközi szinten is elismertek és piacképesek. A kiváló oktatói gárda segít abban, hogy a hallgatóink széleskörű tudással és versenyképes készségekkel rendelkezzenek a munkaerőpiacon.


Ne hagyd ki a sorrendmódosítás lehetőségét, hogy egyetemi éveid alatt kedvező költségek mellett, kiváló oktatással egy egyedülálló közösség részese lehess! A Pannon Egyetem szakmailag elismert oktatóival, valamint a nálunk diplomázottak számára elérhető karrierlehetőségeivel biztosítja, hogy hallgatóink készen álljanak a jövő kihívásaira.

Ne feledd, hogy a felvételi jelentkezés sorrendjének módosítása július 12-ig lehetséges. Ezért arra ösztönzünk téged, hogy fontold meg a Pannon Egyetemet az első helyes jelentkezésnél! Fedezd fel az egyetemünk által nyújtott előnyöket, amelyek hosszú távon is hatással lehetnek a pályafutásodra és az életedre.

Légy részese annak a közösségnek, amelyre a hallgatóink olyan büszkék. Csatlakozz a Pannonosok családjához, akik értékteremtő tagjai a társadalomnak és az innovációknak. Látogass el honlapunkra, a https://felveteli.uni-pannon.hu/ oldalra, és tudj meg még többet a Pannon Egyetemről és a jelentkezési folyamatunkról.

Ne habozz, használd ki a felvételi jelentkezés módosításának lehetőségét, és tegyél egy lépést a sikeres és boldog egyetemi évek felé a Pannon Egyetemmel!