Pénzügy MSc Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg
Pannon Egyetem

Zalaegerszeg
Mesterszak (MA, MSc)
Gazdaságtudomány
Levelező

A Pénzügy MSc szakot neked ajánljuk, ha

 A képzést elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik pénzügyi területen, magasabb szintű elméleti és gyakorlati tudásra szeretnének szert tenni. 

A képzés célja

 A képzés célja gazdasági szakemberek képzése, akik pénzügyi, közgazdaság-tudományi műveltségükkel, nemzetközi összehasonlításban is versenyképes, korszerű és magas színvonalú elméleti, módszertani és gyakorlati tudásukkal képesek önálló, kreatív, közgazdász szemléletű gondolkodásra, a gazdaság pénzügyi folyamatainak irányítására és elemzésére makro- illetve mikroszinten egyaránt. Üzleti és módszertani ismereteiknek, a tudatosan fejlesztett vezetői készségeiknek és képességeiknek birtokában alkalmassá válnak a hazai és a nemzetközi gazdasági élet különböző területein, az állami és magánszférában a pénzügyi feladatok ellátására, a pénzügyi szakirodalom feldolgozására és gazdagítására. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben történő folytatására.

Érdekelnek a részletek? Tudj meg többet a kar oldalán!

Teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe: a pénzügy és számvitel, a gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak.

További információ a kreditek beszámításával kapcsolatban a felvi.hu oldalon olvasható. 

4 félév
350000
okleveles közgazdász pénzügy szakon

Telefon: +36 92 509-949
Email: felveteli@zek.uni-pannon.hu