Turisztikai projektmenedzser szakközgazdász/tanácsadó Gazdaságtudományi Kar
Pannon Egyetem

Veszprém
Szakirányú továbbképzés
Gazdaságtudomány
Levelező

A Turisztikai projektmenedzser szakközgazdász/tanácsadó szakot neked ajánljuk, ha

szerenéd fejleszteni a saját turisztikai projektjeid hatékonyságát, illetve a napjainkban jellemző, gyakori környezeti változásokra azonnal reagáló, turizmusban működő vállalkozások hosszú távú fenntartása a célod.

Itt olyan tantárgyakat is hallgathatsz, mint

Szolgáltatásfejlesztés a turizmusban; Turisztikai projekt pénzügyek; Marketingtervezés a turizmusban

A képzés célja

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik ismerik és értik a globális és az európai turizmus-gazdaság alapvető jellemzőit és trendjeit, Magyarország pozícióját a világ turisztikai térképén, Magyarország turizmusának jellemzőit és trendjeit, a magyar turizmusfejlesztési stratégiát és turizmuspolitikát, valamint a turizmus-fejlesztés intézményeit és azok felelősségét, mozgásterét, továbbá a magyar turizmus meghatározó turisztikai fejlesztési programjait. Elkötelezettek a települések, térségek turizmus-fejlesztési képességének erősítése iránt, Magyarország, mint turisztikai márka és a hazai desztinációk, mint turisztikai márkák pozícionálása iránt, a minőség iránt, egy fenntartható, az erőforrásokkal felelősen gazdálkodó turizmus működtetése iránt.

Érdekelnek a részletek? Tudj meg többet a kar oldalán!

Felvételi vizsga nincs. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely letölthető itt.

2 félév
250.000 Ft/félév
– Turisztikai projektmenedzser szakközgazdász / Economist in Tourism Project Management; – Turisztikai projektmenedzser tanácsadó / Consultant in Tourism Project Management

Dr. Gyurácz-Németh Petra

egyetemi docens

Tel.: (88) 624-000/6315

email: nemeth.petra@gtk.uni-pannon.hu