Autóipari minőségirányítási szakember Mérnöki Kar
Pannon Egyetem

Veszprém
Szakirányú továbbképzés
Műszaki
Levelező

A képzés célja

A képzés célja olyan speciális ismeretekkel és szemléletmóddal rendelkező szakmérnökök képzése, akik a korábban megszerzett szakképzettségük és felsőfokú szakismeretük birtokában képesek az ipar és azon belül az autóipar vagy a gazdaság különböző területein felmerülő minőségirányítási problémák megoldására.

Az autóipari szakmérnök szakirányú továbbképzési szakon végzettek alkalmasak a különböző minőségirányítási problémák felismerésére és megalapozott állásfoglalás kialakítására, megoldására, valamint ezen álláspont adekvát kommunikációjára. A nemzetközi szakmai követelményeknek is megfelelően felkészített végzettek ismerik a minőségirányítás és minőségfejlesztés lehetőségeit, az elérhető legjobb vizsgálati módszereket és megoldásokat a minőségirányítás területén.

A szakképzettség az ipar és azon belül az autóipar a gazdaság csaknem minden területén hasznosítható. Alkalmazható többek között felelős minőségirányítási vezetői, minőségügyi / beszállítói minőségügyi mérnöki, projektmérnöki, munkakörökben. A szakképzettség megszerzése elsősorban autóipari termékek előállításával foglalkozó vállalatoknál  alkalmazott szakemberek számára fontos.

Tudtad?

Jelentkezési határidő (szeptemberben induló képzések): folyó év augusztus 31.

Érdekelnek a részletek? Tudj meg többet a kar oldalán!

2 félév
350.000 Ft/félév
Autóipari minőségirányítási szakember