Korrózióvédelmi specialista Mérnöki Kar
Pannon Egyetem

Veszprém
Szakirányú továbbképzés
Műszaki
Levelező

A képzés célja

A képzés célja olyan speciális ismeretekkel és szemléletmóddal rendelkező specialisták képzése, akik a korábban megszerzett szakképzettségük és felsőfokú szakismeretük birtokában képesek az ipar és a gazdaság különböző területein felmerülő korróziós problémák megoldására.
A korrózióvédelmi specialista szakirányú továbbképzési szakon végzettek alkalmasak a különböző korróziós problémák felismerésére és megalapozott állásfoglalás kialakítására, valamint ezen álláspont adekvát kommunikációjára. A nemzetközi szakmai követelményeknek is megfelelően felkészített végzettek ismerik a korrózió elleni védekezés lehetőségeit, az elérhető legjobb vizsgálati módszereket és megoldásokat a korrózióvédelem területén.
A szakképzettség az ipar és a gazdaság csaknem minden területén hasznosítható. Alkalmazható többek között felelős műszaki vezetői, tervezői, szakértői/műszaki ellenőri munkakörökben. A szakképzettség megszerzése elsősorban fémes szerkezetekkel, szerkezeti anyagokkal, bevonatkészítéssel foglalkozó tervezők és kivitelezők, illetve ezen szerkezetek, anyagok minőségellenőrzésével, továbbá ipari építmények/ berendezések/szerkezetek üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozó/ foglalkozni kívánó szakemberek számára fontos.

Érdekelnek a részletek? Tudj meg többet a kar oldalán!

2 félév
320.000 Ft/félév
Korrózióvédelmi specialista/Corrosion Protection Specialist

Szakvezető: Dr. Kristóf Tamás egyetemi docens

Elérhetőségek:

8201 Veszprém, Egyetem u. 10.
Pf. 158.
88/624-000/6039 mellék
kristoft@almos.uni-pannon.hu