Kollégiumok

"Magister” Kollégium

"Magister” Kollégium a Pannon Egyetem felső kampuszán a Club Union (régi nevén Diákcentrum) mögötti területen helyezkedik el. A hallgatók 2 ágyas, illetve 2x2 ágyas lakóegységekben élhetik mindennapjaikat, a szobákhoz minikonyha (mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő), fürdőszoba és mellékhelyiség is tartozik. Továbbá az alábbi szolgáltatások is rendelkezésre állnak: szélessávú internet-, telefon- és tévécsatlakozási lehetőség. A földszinten büfét, konditermet, 200 fős rendezvénytermet alakítottak ki. Az emeleteken, a lakószobákon kívül helyet kap konyha, társalgó és mosó- szárító helyiség is.

Tudj meg többet

“Ha a felső kampuszon laknál a Club Union közelében...”

Férőhely: 800 fő
Inbox user interface

Központi Kollégium

A legrégebbi kollégium a Központi Kollégium, amit 1964-ben vehettek birtokukba az első kollégisták. A kollégium 2008-ban kivül, belül megújult . A 2x3 ágyas szobákhoz közös előtér és mosdó, illetve mosogató is tartozik. A szobákban mindenkinek rendelkezésre áll egy ágy, szekrény, asztal és polc is. Az előtérben asztalok, polcok, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és egy TV található. Az internet és a vezetékes telefonos elérhetőség minden szobában adott. A kollégiumban a földszinten egy 120 fős konferencia terem, az alagsorban mosási- szárítási lehetőség, konditerem, és különböző öntevékeny csoportok helyiségei találhatók meg (Audió-Videó Stúdió, Fotókör, D-Klub, Aqua Kör).

Tudj meg többet

“Ha az egyetemi városrész legelső kollégiumát választanád...”

Férőhely: 460 fő
Inbox user interface

Hotel Nereus***

A kollégium nagyon szép környezetben, a Balaton partján, Balatonalmádi „Budatava” nevű részén található. A szobák 2-3 ágyasak, fürdőszobával felszereltek. Ez a kollégium kiválóan alkalmas tanulásra, pihenésre, sportra, alkalmanként közös szórakozásra. A kollégium 3 szintes, minden szinten található konyha. A két társalgóban tanulásra, TV nézésre, közös programokra van lehetőség. Reggelente a kollégium elől induló különjáratos autóbusz az egyetem épületéig szállítja a hallgatókat.

Tudj meg többet

“Ha a Balaton partra költöznél...”

Férőhely: 70 fő
Inbox user interface

Jedlik Ányos Szakkollégium

A Jedlik Ányos Szakkollégium az Egyetem egyik legkisebb, 58 férőhelyes önálló kollégiuma. Központi elhelyezkedés, nyugodt környezet, ugyanakkor aktív közösségi élet jellemzi. A kétemeletes épületben főzési, mosási lehetőség is adott. A tanulni és kikapcsolódni vágyókat saját könyvtár, számítógépterem és tanulóhelyiség várja.

Tudj meg többet

“Ha az egyetem mellett szeretnél lakni egy családias kollégiumban...”

Férőhely: 58 fő
Inbox user interface

Gasparich Kollégium (Zalaegerszeg)

A kollégium Zalaegerszeg város csendes, zöld övezeti területén található. Az épület 2, 2+1, illetve 2x2 ágyas, fürdőszobával ellátott lakószobákra oszlik meg. A kollégisták részére kellemes és nyugodt életkörülményeket nyújt az eredményes tanuláshoz és a szabadidő kulturált eltöltéséhez.

Tudj meg többet
Férőhely: 256 fő
Inbox user interface

Zárda Kollégium (Nagykanizsa)

A Zárda utcán álló kollégium a város szívéhez nagyon közel helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. A Kanizsa Felsőoktatásáért Alapítvány tulajdonában lévő, jól felszerelt létesítményben 2, 3, 4 ágyas szobák biztosítják a hallgatók kényelmét.

Tudj meg többet
Férőhely: 94 fő
Inbox user interface

Elérhetőség

Az Egyetemi Kollégiumi Iroda megtalálható a Központi Kollégium földszintjén

8200 Veszprém, Egyetem u. 12.