Pannon KözTÉR

A Pannon Egyetem 'E' épületének földszintjén található Pannon KözTÉR egy hallgatói aktivitást serkentő közösségi tér, Európa Kulturális Fővárosa tematikájú programokkal és információs bázis funkciókkal. Helyet kapnak itt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program közösségi eseményei és támogatott projektrendezvényei is.

A Pannon KözTÉR találkozási helyszínt biztosít a nyertes EKF-pályázóknak munkamegbeszéléseikhez. Itt tevékenykednek az aktív hallgatói csoportok, a CoolLaunch Ifjúsági Ötletműhely és önkéntes közösség, valamint a Hallgatói Önkormányzat tagjai is. Itt kap helyet a UNeECC (University Network of the European Capital of Culture) nemzetközi szervezet titkársága, amely 2021 tavaszától összeköti a Pannon Egyetemet 50 európai felsőoktatási intézménnyel, melyek szintén Európa Kulturális Fővárosaiban működnek.

A modern és fiatalos környezetben rendszeresen szervezünk ingyenes ismeretterjesztő, kulturális és szórakoztató programokat, természetesen nem csak az egyetemi hallgatók, hanem a városban és környékén élő fiatalok számára is!

Kövesd honlapunkat és Facebook oldalunkat folyamatosan frissülő tartalmakért, eseményekért! Légy aktív részese az Európa Kulturális Fővárosa programnak! Csatlakozz önkéntes közösségünkhöz és változatos eseményeinkhez! Véleményeddel, ötleteiddel Te is formálhatod a Pannon KözTÉR programkínálatát.

Szeretettel vár Téged is a Pannon KözTÉR csapata!

A Veszprém-Balaton 2023 program egyik kiemelt értéke a közösségépítés, annak a megalapozása, hogy a társadalmi rétegek összekapcsolódjanak és együtt újabb értékeket hozzanak létre. Ezt szolgálja a közTÉR hálózat, amelynek első helyszíne Veszprém egyik szellemi központjában, a Pannon Egyetemen nyílt meg 2021. szeptember 30-án. A helyszín kialakításában az egyetem hallgatói is aktívan részt vettek, látvány- és berendezési terveket készítettek, így a Pannon közTÉR egyszerre vált közösségi térré, találkozási ponttá és a kreativitás ünnepének bástyájává.

Bővebb leírás, megközelítés, akadálymentesség:
https://ekfpontok.hu/oldal/a-pannon-kozter-bemutatkozasa

Kapcsolat

Pannon KözTÉR

8200 Veszprém, Egyetem u. 10. (Pannon Egyetem 'E' épület)

+36 30 169-2021, +36 30 116-5389

pannonkozter@ekfpontok.hu