Szórakozás

Veszprémi Egyetemi Napok

A veszprémi egyetemistáknak 1969. nem csupán a holdra szállás évét jelenti, ebben az évben rendezték meg először a VEN-t! Az ország első egyetemi napok sorozata kétévente kerül megrendezésre, amely a többhónapos kampánnyal, a szakok szerint kialakított 4 csapat vetélkedésével, színvonalas műsoraival, a város egészét megmozgató bevonulással és az eseményt lezáró Diákrektor-választással a Pannon Egyetem hallgatói életének legfontosabb védjegyévé vált.

Inbox user interface

Szakestek

Hagyománytisztelő módja annak, hogy jobban megismerd szaktársaidat, más évfolyamok hallgatóit és oktatóidat egy olyan esemény keretein belül, amin a formális rendezvényelemek után a felhőtlen szórakozásé a főszerep.

Inbox user interface

Kocamuri

Az újév első igazán emlékezetes nagykanizsai bulija a Kocamuri, aminek a hajnalban legurított pálinka a védjegye. Ezen a napon a hallgatókból verbuválódott böllércsapattal daraboljuk a disznót, készítjük az esti disznótoroshoz a finomságokat. Napközben játékos feladatok és vetélkedők várnak mindenkit, majd az estét egy fergeteges buli zárja!

Inbox user interface

Zalaegerszegi Egyetemi Napok

A zalaegerszegi egyetemisták legnagyobb fesztiválja a tavasszal megrendezésre kerülő ZEN. Kulturális programokkal, sport és főzőversenyekkel, koncertekkel várják az érdeklődőket és a zalaegerszegi felsőoktatási intézmények hallgatóit.

Inbox user interface

Gólyatábor

Az első félévetek megkezdése előtt részt vehettek az egyik legnagyobb buliban! Ehhez elengedhetetlen, hogy éveken átívelő barátságokat alakítsatok ki, amihez az első komoly lépcsőfok a Gólyatábor lehet!? Egy fecske nem csinál nyarat, de sok Gólya igen!

Inbox user interface

Gólyabál

A gólya költöző madár, de a hideg megérkeztével elrepül melegebb éghajlatú tájakra. A Pannon Egyetemen ez természetesen nem így van, a feldíszített aulák eléggé forró hangulatot varázsolnak minden évben ahhoz, hogy a gólyák és velük együtt a felsőbb évesek is otthon érezzék magukat, elmondják a Gólyaesküt, és készek legyenek reggelig mulatni – mindezt bálhoz illő megjelenésben.

Inbox user interface