Jelentkezz a
Pannon Egyetemre!

Képzéskereső

jelenlegi hallgató
5000+
oktató
450
város
4
szak
86
duális képzés
38
Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

Rólunk

A Pannon Egyetem a Közép- és Nyugat-Dunántúli Régió meghatározó felsőoktatási intézménye. Multidiszciplináris egyetemünk képzéseket kínál a bölcsészet-, a közgazdaság-, a műszaki informatikai-, a nevelés-, a társadalom- és a természettudományok területén, valamint szerteágazó kutatói tevékenységet folytat. Az intézmény öt karral rendelkezik, oktatási helyszíneink Veszprémen kívül Nagykanizsán, Zalaegerszegen és Kőszegen is elérhetőek. Az aktív hallgatói élet, a több évtizedes múlttal rendelkező Veszprémi Egyetemi Napok, a sportesemények és egyetemi bulik, mind erősítik a közösségi összetartozás élményét.

Hírek

Fedezd fel a Pannon Egyetem előnyeit a felvételi sorrendmódosítás során!

Fedezd fel a Pannon Egyetem előnyeit a felvételi sorrendmódosítás során!

Július 12-ig még van lehetőséged módosítani a felvételi jelentkezésed sorrendjén. És hogy miért érdemes előrébb sorolni a Pannon Egyetemet?

Hogyan módosítsuk az egyetemi jelentkezési sorrendet?

Hogyan módosítsuk az egyetemi jelentkezési sorrendet?

Az egyetemi felvételi folyamat során a jelentkezőknek számos lehetőségük van arra, hogy módosítsák a jelentkezési sorrendjüket vagy akár visszavonják az egyes jelentkezéseiket.

Nyílt Nap a Pannon Egyetemen

Nyílt Nap a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem 2023. január 18-án, a B épület aulájában szervezi meg Nyílt Napját, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A tanulmányaimban száz százalékig mellettem állnak az oktatóim és egyengetik az utamat, hogy minél hamarabb végezhessek, ne csak koptassam a padokat. Mind az oktatóim, mind az egyetem vezetése kifejezetten támogató, és ahol tudnak, segítenek nekem. Ez egyrészt segíti a felkészülésemet a sportban is, hiszen nem kell aggódnom az egyetem miatt olyan sokat, másrészt jobb ütemben tudnak haladni a tanulmányaim is. (forrás: Nemzeti Sport)

Rasovszky Kristóf
villamosmérnök hallgató, olimpiai ezüstérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok úszó

Már az egyetem alatt is volt saját vállalkozásom, úgy is mondhatnám, hogy a vállalkozás a véremben van. Valójában az egyetemre is azért iratkoztam be, hogy még magasabb színvonalon tudjam üzemeltetni a vállalkozásaimat. Az egyetem alatt sikerült bizonyítanom rátermettségemet a munka világában is, így nem volt nehéz állást találnom, sőt, inkább engem bombáztak ajánlatokkal. Nem multinacionális cégeknél, hanem vezető vállalkozásoknál kezdtem el dolgozni így már a kezdetektől fogva magas szintű feladatokat kaptam, magas minőségről indíthattam. (forrás: GTK Alumni)

Kürti Tamás
KÜRT Akadémia tulajdonosa, intézményvezetője, okleveles mérnök-menedzser, szervezetfejlesztő-szupervízor, coach

Írj nekünk

Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

Veszprém-Balaton 2023

Európa Kulturális Fővárosa

Tudtad, hogy Veszprém a Balaton régióval együtt 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa lesz? Ez a kiemelkedő és megismételhetetlen lehetőség felpezsdíti a térségben a kultúrát, a kreatív ipart, a turizmust és a nemzetközi kapcsolatokat. Ezekhez a célokhoz a Pannon Egyetem, mint a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. stratégiai partnere is számos területen járul hozzá.